30-04-20

Rietveld lanceert betoncentrale-software

In de afgelopen periode heeft Rietveld een specifieke oplossing ontwikkelt ten behoeve van de betoncentrale industrie. Deze software realiseert een realtime planning in het backofficesysteem, waardoor de logistieke handelingen sneller afgewerkt en uitgevoerd worden. Hierdoor krijgt men op de betoncentrale een actueel inzicht van de beschikbare capaciteit van de aanwezige voertuigen ten opzichte van de gevraagde capaciteit.

Betoncentrale-software die naadloos aansluit
Na een succesvolle proefperiode, waarin verschillende scenario’s uitvoerig werden getest, is het nu mogelijk om een integratie te realiseren tussen Rietveld’s EasyTrack-platform en de backofficesystemen die in deze specifieke markt veelal worden gebruikt, te weten: Command Alkon (TMS) en Jonker Software.
Geautomatiseerde statussen

Door middel van geautomatiseerde statussen wordt er voorzien in een realtime planning binnen het backoffice systeem, waardoor de logistieke handelingen sneller afgewerkt en uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor krijgt men op de betoncentrale een actueel inzicht van de beschikbare capaciteit van de aanwezige voertuigen ten opzichte van de gevraagde capaciteit.

Op basis van GPS-geofencing worden de volgende 5 cruciale statusmeldingen automatisch, dat wil zeggen zonder tussenkomst van de bestuurder, gegenereerd:

1. Vertrek betoncentrale
2. Aankomst werk ( loslocatie )
3. Lossen ( de activiteit ‘lossen’ is gestart )
4. Vertrek werk ( vertrek loslocatie )
5. Aankomst betoncentrale

 

Geautomatiseerde statussen Volledig te integreren met de Efficio boordcomputer van Rietveld

Door de EasyTrack betoncentrale-software uit te breiden met de Efficio3 boordcomputer van Rietveld, krijgt de bestuurder de beschikking over meer functies, zoals: (Truck)navigatie van Garmin, geïntegreerde fotocamera, rijstijlassistent en -analyse, berichtenverkeer/communicatie met planning, op afstand uitlezen van de digitale tachograaf en de bestuurderskaart, TPMS en overige.

 

Jos Tas avatar

Salesmanager
Fleet Management

06 137 943 40
Dietger Engel avatar

Salesmanager
Fleet Safety

06 214 695 58

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jouw vloot?

Geen papieren ritlijsten meer

Integratie met de Efficio boordcomputer

Ritopdrachten direct vanuit jouw backoffice worden verstuurd

Online en realtime inzicht in de status van de ritopdrachten.

Neem contact op met één van onze specialisten.

Salesmanager
Fleet Management

Stuur Jos een e-mail
Jos Tas avatar